top of page
IMG_4029.jpg

Hola!

A l'Escoleta Terrassa et volem conèixer!

Benvinguts a la nostra Llar d'Infants a Terrassa, un espai dedicat a l'educació i el benestar dels més petits. Estem encantats de connectar amb vosaltres i proporcionar-vos tota la informació que necessiteu.

Estem aquí per atendre't de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00h. Si necessites més informació o vols concertar una cita, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte, telèfon, whatsapp o correu electrònic.

Per qualsevol pregunta o aclariment, estem aquí per ajudar-vos. Contacteu-nos avui mateix i descobriu com podem contribuir al creixement i desenvolupament del vostre fill o filla a la nostra Llar d'Infants a Terrassa.

Horari

De dilluns a divendres
de 8 h a 17 h

Telèfon

Trucades i whatsapp
663 255 071

Correu

Envia'ns un correu a info@lescoletaterrassa.com

Visita les instal·lacions de l'Escoleta Terrassa

Entenem que res supera la sensació de conèixer-nos en persona i explorar les nostres instal·lacions. Per això, oferim la possibilitat de programar reunions presencials i visites a través del nostre calendari interactiu.

 

Consulteu la nostra disponibilitat i seleccioneu la data i hora que millor us convingui. Estem ansioses de mostrar-vos el que fem i respondre a totes les vostres preguntes. Si la franja horària no s'adapta a la teva disponibilitat, contacta'ns i ens posem d'acord ràpidament.

Si no veus bé el calendari, agenda la teva visita presencial aquí.

On ens trobaràs

L'Escoleta Terrassa es troba a on hi havia l’antiga Quitxalla, ubicada al cor de la ciutat de Terrassa, al carrer Sant Jaume, 35. Ens trobem en una ubicació privilegiada, a prop de les parades de tren (FFGG) i d'autobús. El carrer on ens situem és peatonal i lliure d'emissions, proporcionant-nos una atmosfera tranquil·la i segura per als infants. Estem a prop de zones verdes com el parc del Passeig o el Vallparadís, a tocar de Mútua Terrassa, i comptem amb molts serveis al nostre voltant, com supermercats, botigues, etc.

bottom of page