top of page
IMG_8961.jpg

ADN Escoleta

La nostra història: de llar de criança a llar d'infants

L'Escoleta Terrassa neix per transformar i revolucionar l'educació dels 0 als 3 anys, amb la ferma convicció que nous enfocaments educatius estan emergint per superar els mètodes convencionals i centrats en l'adult des de l'adulcentrisme.

 

Fa uns anys, inauguràrem L'Escoleta amb el format de "llar de criança", compromesos amb una atenció personalitzada per abordar totes les necessitats dels nostres petits i les seves famílies. Avui, així, consolidem la nostra filosofia com una nova tendència i corrent, deixant enrere la llar que fins ara ha estat el nostre lloc de referència i transformant-nos en el que heu demanat: Ens expandim per arribar a més famílies i petits, amb una visió educativa renovada i mantenint la nostra filosofia d'estil de criança, basada en la disciplina positiva i l'educa bonic.

Descobreix la revolucionaria llar d'infants a Terrassa, on cada detall compta, i explora la nostra proposta educativa immergir-te en la pedagogia Montessori que impulsa la nostra missió educativa.

Amb passió i dedicació, construïm el futur de l'educació infantil a Terrassa.

nen jugant a l'escoleta terrassa

La nostra filosofia

peus d'infant fent joc sensorial

L'Escoleta Terrassa és més que un simple recurs per conciliar la vida familiar i laboral; és un compromís on us agafem de la mà per caminar junts en l'aventura d'educar, fomentant el respecte i l'amor, cap a l'infant i cap a un mateix.

 

L'Escoleta Terrassa és un lloc on es teixeixen vincles i l'afecte que deixem és la nostra millor targeta de presentació.

Amb una ràtio reduïda, les criatures són les protagonistes indiscutibles, centrant tota la nostra atenció en elles. Això ens permet observar, identificar i atendre les autèntiques necessitats educatives i emocionals de cada infant i de cada família, assegurant una resposta de qualitat.

Descobreix l'experiència única de L'Escoleta, on el respecte, la igualtat i la creativitat formen part del nostre compromís diari.

L'equip que ho fa real

Bebé cabeza roja

L’escoleta ha estat i segueix sent casa, família, abraçades, complicitat i amistat. Vaig conèixer el projecte per casualitat, i no vaig dubtar a portar-hi la meva filla primer i després el meu fill. La recomando, perquè estar a l’escoleta és com estar a casa.

Cris Salvatella Tous

bottom of page