top of page

Hola, blog :)

Yeah! Hem creat un blog que servirà per anar-te posant al dia del procés i les novetats del nou projecte.

Aiiii, que cada vegada falta menys per fer el gran salt i nosaltres estem que encara no ens ho creiem.




Aquestes últimes setmanes, tenim dues paraules protagonistes: nervis i ganes.

Bé, també hi podriem afegir una mica de tristesa per tot el què deixarem enrere.


Nervis per arribar a la data prevista per inaugurar (i no parir en l'intent).

Els permisos, la burocràcia, els pressupostos, les disponibilitats... tot això ha estat i està sent una mica més lent del què ens agradaria, però hem posat la directe i sense pausa, que ja és molt.

Tot i ser optimistes de mena, és inevitable pensar que potser no tot sortirà com estava previst i més encara quan es tracta de coses que depenen de tercers.

Però estem segures que l'univers ens ajudarà a que tot surti estupendament :) L'univers i els pares, sogres, cunyats, cunyades, germans, germanes i amics que cada cap de setmana estan picant, pintant i tapant forats.


Ganes. Tenim moltes ganes de veure el resultat final i sobretot de poder ensenyar-te la nova Escoleta. Volem que vegis els espais, els racons, les aules i les idees. Tot i que ja t'avancem que en aquest primera fase estem fent només una part de les reformes, la part que ens quedi pendent aprofitarem les vacances d'estiu per acabar-ho tot i deixar-ho perfecte per la inauguració del curs 23-24.


I la part de la tristesa que comporta el comiat, deixar anar i separar-se d'aquest espai tant bonic que ens ha acompanyat durant els darrers anys. Hem viscut coses tant boniques al C/Sant Joan. Però aquest comiat es mereix una entrada del blog a part i única.


Va, t'ensenyem una de les nostres parts preferides de la nova Escoleta: El pati! Ens encanta i li pensem treure molt de suc. En els pròxims dies ens dedicarem a posar-lo a punt i a arreglar-lo per tots els mandunguis.

Quantes coses que farem i que xulo que quedarà després de posar-lo al nostre gust
El nostre pati

Comptarem amb un sorral, un hort i varies jardineres plenes de plantes aromàtiques i flors per cuidar i mimar. Fomentarem el joc col·laboratiu fugint per complet dels elements que condueixin el joc individual. Gaudirem del nostre espai exterior al màxim i l'omplirem de vida.


Ens llegim aviat, amb més racons i més notícies :)

130 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page