top of page

Tic tac, tic tac

El compte enrere està arribant a la seva fi per donar peu a una nova etapa que ens fa moltíssima il·lusió.

Ens venen dies de fer caixes, trasllat, muntar mobles, i de fer nostra un espai que a primera vista no tenia res a veure amb la nostra filosofia.


Les reformes avancen a bon ritme i tothom hi està posant el cos i l'ànima perquè tot surti segons la previsió.

Construirem els espais al nostre gust, ho decorarem tot pensant en els infants i en una estètica bonica i que inspiri calma.

Volem emportar-nos la sensació de "casa" que té tothom quan entra a l'Escoleta, una sensació que és la nostra veritable essència .


Tenim moltes ganes de tenir-ho tot a punt per poder obrir les portes i ensenyar-vos el resultat de tantes setmanes de feina.

Ja ens imaginem als mandunguis donant vida als espais i gaudint de cada raconet preparat per ells.


Ens quedaran cosetes i detalls per perfilar, segur. Però no ens preocupa, anirem fent sobre la marxa i amb la vostra col·laboració.


Junts construirem aquesta nova etapa i junts arribarem ben amunt.


Us ensenyem algunes fotos del procés de reforma:)


Entrada antiga




Passadís

Reforma entrada


l'escoleta :)











No ens cansarem de donar-vos les gràcies a totes i cada una de les famílies que us esteu oferint per fer el trasllat, pintar o el què calgui. Aquells "compteu amb nosaltres pel què necessiteu" ens arriben al cor.

I gràcies també a totes les famílies que ja esteu confiant amb nosaltres sense haver vist el nou espai. Molt aviat destaparem el misteri :)


Seguim!

137 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page