top of page

El nostre ADN

IMG_3632.JPG

“L'Escoleta”

 

Neix per revolucionar l’educació 0-3, per demostrar que els nous projectes educatius venen i amb força per desbancar tot allò convencional i adulcentrista.

Fa uns anys vam obrir l’Escoleta en format "llar de criança" per oferir una atenció personalitzada i cobrir totes les necessitats dels nostres infants i les seves famílies.

Ara, un temps després, la nostra filosofia s’ha consolidat com una nova corrent i deixem enrere la llar on hem estat fins ara per fer-nos grans i arribar a més famílies i a més a infants.

.

 

L’Escoleta va més enllà que un recurs més per conciliar la vida familiar i laboral, a l’Escoleta us agafem de la mà per caminar junts en l’aventura d’educar en el respecte i en la consciència, en la igualtat i en la creativitat.

L’Escoleta és casa, és un espai on es fan vincles i on l’efecte és la nostra targeta de presentació.

Tenim una ràtio reduïda on les criatures son les protagonistes i el nostre centre d’atenció. Ens podem permetre observar, identificar i atendre les veritables necessitats educatives i emocionals de cada infant i de cada família per tal de donar una resposta de qualitat.

bottom of page