top of page
nens jugant.JPG

Educació Integral

Educa Bonic a casa (també)!

A l'hora de proporcionar una educació de qualitat als més petits, és fonamental comprendre que la responsabilitat no recau únicament en les llars d'infants. La participació activa de les famílies és essencial per al desenvolupament integral de les nostres criatures.

Des de L'Escoleta Terrassa, reconeixem la importància de la col·laboració entre les institucions educatives i les famílies. Entenem que la educació 0-3 anys és un procés compartit, on tots juguem un paper crucial.

 

No només oferim serveis d'alta qualitat per als petits, sinó que també posem a disposició de les famílies una sèrie d'iniciatives per promoure la seva participació activa en aquesta etapa fonamental.

Creiem que la educació eficaç dels més petits és fruit d'una col·laboració estreta entre les llars d'infants o escoles bressol i les famílies. Amb els nostres serveis i recursos, aspirem a crear un entorn on els infants es desenvolupin plenament amb el suport tant del personal docent com de les seves pròpies famílies.

En resum, aprofitem aquesta oportunitat per convidar-vos a participar activament en l'educació dels vostres fills i filles. La vostra col·laboració és clau per assegurar un futur brillant i ric en aprenentatges per als petits.

xerrades a l'escoleta terrassa.JPG

Tallers, xerrades i guies

Constantment oferim tallers, xerrades i guies on poder donar eines i recursos a les famílies

Familia juguetona

Assessorament personalitzat

Us oferim la possibilitat de fer sessions personalitzades als vostres casos.

Refugi durant l'embaràs i postpart

Obrim els nostres espais per a oferir un espai segur on compartir i fer tribu amb altres mares i pares

grup dembaraç a terrassa.png

L'Escoleta

On Tour

La divulgació és clau, per això fem xerrades en diferents centres institucionals

lescoleta on tour, xerrades a centres institucionals.jpg
bottom of page