top of page
fe3868b7-5ded-4b57-bfb3-8806b2ec4aa7.JPG

Les educadores també existim!

Espai de cura per a educadores i mestres

Casa nostra és casa teva.

A L’Escoleta Terrassa coneixem la importància de cuidar-se per a cuidar, i tenint aquest lema en ment, us volem oferir un ambient inclusiu i pensat per cuidar de qui cuida dels nostres petits.

Reconeixent la importància vital dels professionals de l'educació infantil i primària, hem creat un espai especial dedicat a educadores i mestres compromeses.

Per què un espai per a educadores i mestres?

Entenem que el benestar dels educadors i educadores impacta directament en la qualitat de l'ensenyament que ofereixen. El nostre compromís amb l'educació es reflecteix en l'atenció que dediquem a qui exerceix un paper crucial en la formació de les futures generacions.

tribu mestres - segona edicio.png

Què trobaràs al nostre espai?

  • Comunitat professional: Uneix-te a un grup exclusiu d'educadores i mestres amb idees afins. Comparteix un berenar, experiències, intercanvia consells, fes vincles i sobretot riure molt.

  • Esdeveniments i tallers especialitzats: Participa en esdeveniments exclusius i tallers dissenyats per potenciar les teves habilitats pedagògiques i mantenir-te actualitzada sobre les últimes tendències educatives.

  • Benestar personal: Reconeixem la importància de cuidar del teu benestar emocional i físic. Descobreix activitats i recursos dedicats a la teva salut mental, gestió de l'estrès i equilibri treball-vida.

  • Recursos pedagògics avançats: Accedeix a materials educatius de la màxima qualitat, dissenyats per enriquir els teus mètodes d'ensenyament i fomentar un aprenentatge significatiu.

Uneix-te a la Comunitat Educativa

Des de la llar d’infants L’Escoleta Terrassa volem oferir un espai segur i un suport integral a qui es dedica a la tasca d’educar. Tenim la millor professió del món i comprartir-la la fa encara millor.

Us animem a formar part de la nostra comunitat!

tribu mestres terrassa
bottom of page