top of page
Juguetes de madera

L'Escoleta en el millor moment

Matriculació i portes obertes a L'Escoleta Terrassa

A L'Escoleta Terrassa, creiem en la flexibilitat per a les famílies i facilitem el procés de l’accés a l’educació infantil. Amb el compromís de proporcionar una educació de qualitat, mantenim les nostres portes obertes tot l'any, oferint a les famílies l'oportunitat de conèixer-nos i explorar les nostres instal·lacions en qualsevol moment.

Les nostres portes estan obertes per a totes les famílies que desitgin conèixer de prop el nostre entorn educatiu. Proporcionem visites guiades personalitzades, permetent-vos veure les nostres aules, conèixer les educadores i entendre la nostra filosofia educativa. Aquesta oportunitat de connexió directa us ajudarà a prendre decisions informades per al benestar dels vostres petits.

A L'Escoleta Terrassa, reconeixem que cada família té necessitats úniques i pot necessitar matricular-se en diferents moments de l'any. Per aquest motiu, oferim un procés de matriculació continu, facilitant la integració de nous membres a la nostra comunitat educativa en qualsevol època i així ens assegurem de que és el moment ideal per accedir a l’educació infantil per a totes les famílies.

Vols més informació?

Com matricular-se a L'Escoleta Terrassa

Per matricular els vostres infants a la llar d'infants L'Escoleta Terrassa, simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una visita o obtenir més informació.

 

El nostre procés de matriculació és senzill i està dissenyat per adaptar-se a les vostres necessitats. Estarem encantades d'acompanyar-vos en aquesta etapa crucial de la vida dels vostres fills i filles.

Amb les portes obertes tot l'any i un procés de matriculació flexible, aspirem a ser el vostre aliat en la construcció d'un futur educatiu brillant per als vostres petits a L'Escoleta Terrassa.

bottom of page