top of page
Aula con utensilios

Necessitats, joc i autonomia

Espais i ràtios a L'Escoleta Terrassa

A L’Escoleta Terrassa comptem amb quatre aules diferenciades per cobrir les necessitats bàsiques, higièniques i lúdiques dels infants. Cada aula està pensada per a cada etapa i el que creiem més convenient en cadascuna d'aquesta.

Destaquem les nostres àrees i ràtios, ajustant-nos a les necessitats úniques de cada grup d'edat.

Som un espai lliure de sabates on tan infants com educadores anem descalços (amb mitjons o calçat adaptat), és per això que totes les aules disposen d’un espai on poder seure i deixar les sabates.

També tenim un espai exterior amb sorral i hort per tal d’afavorir sempre el joc cooperatiu dels més petits i petites.

Vols més informació?

Atenció personalitzada per als

més minis de la casa

En aquest espai hi ha els més petits de la casa on el més important és que els infants se sentin com a casa i tinguin el caliu i els “mimos” que necessiten.

 

Tot i que fem propostes d’activitat i totes les joguines i elements que els tenen al seu abast són adequats a aquesta edat tan primerenca, nosaltres donem prioritat a cobrir les seves necessitats bàsiques de gana, higiene, son i braços.

 

El contacte i el vincle amb l’educadora és clau per a tenir una bona adaptació i perquè els infants se sentin segurs i estimats.

Ens adaptem al 100% a les seves necessitats i a les de la família. Comptem amb un racó per a poder alletar amb tranquil·litat, el dormitori està adjacent a l’espai i tenim elements per tal de poder adormir als infants portejant si fa falta.

Comptem amb un office i nevera per poder tenir banc de llet materna i així seguir amb la recomanació de la OMS sense trencar el ritme evolutiu de les criatures.

La calma que es respira a l’espai dels minis és espectacular.

mimos als minis de la llar d'infants
bottom of page