top of page
formacion de l escoleta terrassa.PNG

Divulguem

Formacions i xerrades sobre Criança Respectuosa als centres educatius i centres institucionals

Explora el servei innovador de L'Escoleta Terrassa On Tour, la nostra iniciativa per portar l'expertesa en criança respectuosa i disciplina positiva directament als vostres centres educatius i institucionals. Oferim formacions i xerrades dinàmiques, dissenyades per enriquir tant les famílies com els equips docents amb recursos i eines pràctiques per a una educació positiva i respectuosa.

Oferimuna àmplia gamma de temes, des de tècniques de comunicació efectiva fins a estratègies per gestionar els conflictes, les nostres xerrades aborden les qüestions més rellevants de la criança respectuosa. Personalitzem les sessions segons les vostres necessitats específiques o les del vostre públic interessat.

  • Formacions per a famílies:
    Ens especialitzem en proporcionar als pares i mares eines pràctiques i consells sobre com fomentar una criança respectuosa, basada en l'amor i el respecte mutu. Les nostres formacions ofereixen estratègies efectives per afrontar els reptes quotidians, creant un entorn familiar positiu.

  • Formacions per a equips docents:
    Col·labora amb nosaltres per proporcionar als teus professionals de l'educació les eines i recursos necessaris per implementar pràctiques de disciplina positiva a l'aula. Les nostres formacions estan dissenyades per millorar la gestió del comportament i fomentar un entorn d'aprenentatge positiu.

Amb una metodologia adaptable i un equip d'experts en criança, garantim una experiència formativa rica i pràctica. El nostre compromís és proporcionar recursos tangibles que transformin la manera de comprendre i gestionar la criança.

Descobreix com L'Escoleta Terrassa On Tour pot potenciar la teva comunitat educativa, creant un entorn més positiu i enriquidor per a les famílies i el personal docent.

 

Contacta'ns avui mateix per programar la teva formació personalitzada i comença el viatge cap a una educació més respectuosa i positiva.

Ja hem col·laborat amb:

bottom of page