top of page

Com triar una escola per a la meva criatura?

Sobre el taller:

Benvinguts i benvingudes a aquesta sessió informativa dedicada a un dels processos més importants i significatius que enfronten molts pares i mares: la elecció de l'escola per als teus fills o filles. Us convidem a assistir a les sessions informatives sobre com escollir escola que farem el pròxim 1 de febrer o 8 de febrer a les 17:30h. Us recordem que aquestes sessions tenen l'aforament limitat.


La decisió sobre on educar les nostres criatures no només afecta el seu present, sinó també el seu futur. És un pas crucial que implica tenir en compte una sèrie de factors per assegurar-nos que l'experiència educativa sigui enriquidora, segura i adaptada a les necessitats individuals dels nostres mandunguis.


En aquesta sessió explorarem les diferents consideracions que els pares i mares han de tenir en compte en el procés de selecció de l'escola ideal: Des de les filosofies educatives fins a les instal·lacions i la cultura escolar, analitzarem com prendre decisions informades que reflecteixin els valors i les metes que teniu per als vostres fills i filles.


Recordem que aquesta elecció no és només sobre l'educació acadèmica, sinó també sobre el desenvolupament emocional, social i personal dels nostres tresorets.


Us donarem consells pràctics, recursos útils i històries inspiradores que us ajudaran a navegar amb èxit en aquesta important decisió.


Aquestes sessions tenen un aforament limitat, per la qual cosa hem obert dos franjes horàries per a facilitar l'assistència. Inscriviu-vos des del calendari dinàmic, on podreu veure quantes places queden disponibles. També demanar si us plau que s'insriguin totes les persones asistents (per exemple, el pare i la mare) en dos formularis separats per a facilitar l'aforament.


Si teniu algún problema per a visualitzar el calendari, feu clic aquí.Sobre la dinamitzadora

Anna Petit

Hola, sóc l’Anna i crec que els infants són un tresor i se’ls ha de tractar i cuidar amb respecte i amor.

Sóc mestra, educadora infantil i certificada en disciplina positiva i mare de dues criatures.
Em passaria hores observant els infants jugar, m’encanta veure com fan els seus propis descobriments i com mica en mica van evolucionant.

El joc és per ells i elles, una font de plaer i d’aprenentatge i la nostra tasca és acompanyar-los en les diferents etapes.

Et proposo un viatge per les diferents edats de la primera infància i així començar a tenir
coneixements per identificar en quina fase es troba la teva criatura i què pots fer per motivar i potenciar totes les seves capacitats.

Anna Petit
bottom of page