top of page

Descarrega't gratis la guia de Portes Obertes a Terrassa pel curs 2024-2025

Sobre el taller:

Arriba l’hora d’escollir escola pels mandunguis!


El dia 6 de març comença el període de preinscripció a les escoles. És un moment ple de neguits i dubtes. Volem el millor pels nostres fills i filles i no sabem per on començar a buscar ni que prioritzar.


Escollir escola no és una cosa fàcil, ja que hi ha moltes coses en joc i la cosa es complica una mica més quan et pares a pensar que hi ha una part del procés que no depèn de tu.


Què podem fer? Amb què ens hem de fixar? Quins tipus d'escola hi ha a la nostra ciutat? Amb què m'haig de basar per fer la tria? Quantes escoles haig de triar? I si no entra a l'escola que vull, què passa?


Descarrega't gratis la guia de Portes Obertes a Terrassa pel curs 2024 - 2025 que hem el·laborat amb molt d'amor!Sobre la dinamitzadora

Anna Petit

Hola, sóc l’Anna i crec que els infants són un tresor i se’ls ha de tractar i cuidar amb respecte i amor.

Sóc mestra, educadora infantil i certificada en disciplina positiva i mare de dues criatures.
Em passaria hores observant els infants jugar, m’encanta veure com fan els seus propis descobriments i com mica en mica van evolucionant.

El joc és per ells i elles, una font de plaer i d’aprenentatge i la nostra tasca és acompanyar-los en les diferents etapes.

Et proposo un viatge per les diferents edats de la primera infància i així començar a tenir
coneixements per identificar en quina fase es troba la teva criatura i què pots fer per motivar i potenciar totes les seves capacitats.

Anna Petit
bottom of page