top of page

Rebequeries - Com gestionar-les amb amor

Sobre el taller:

Ens convertim amb mares i pares sense tenir un llibret d'instruccions on poder recórrer en segons quins moments i això fa que l'aventura d'educar sigui un camí ple de reptes i aprenentatges.


Els nostres infants han vingut al món per revolucionar el que ens envolta i per fer-nos menjar amb patates moltes de les coses que dèiem que no faríem.


A totes les cases hi ha moments tensos on les explosions emocionals estan a l'ordre del dia: Aquell moment abans de sortir cap a l'escola que no es vol posar la jaqueta, per exemple. O aquell plàtan que li has donat partit per la meitat quan en realitat el volia sencer... Em passen pel cap moltes situacions que poden acabar amb una catarsi emocional en dècimes de segon i que tu encara no saps ni per on ha vingut.


Davant d'una situació de rebequeria, acostumem a començar serenes, amb paciència i ganes de solucionar-ho pacíficament, però ràpidament la frustració s'apodera de nosaltres i ens anem posant més nervioses, fins que l'única solució que ens surt és el crit o el cop sobre la taula per tal de trencar amb aquella dinàmica i poder avançar amb el dia i arribar mínimament puntuals a l'escola.


Potser ens funciona... potser no. Però en qualsevol dels casos, la culpa ens envaeix ràpidament. Ens sentim molt malament davant la impotència i davant aquella reacció que hem tingut que ens allunya per complet de la mare o el pare que volem ser.


Gestionar això no és fàcil i fer-ho de manera respectuosa es converteix en un repte encara més complicat. Ho saps fer, només et falta començar pel començament i tenir eines per abordar-ho.A la xerrada ONLINE del pròxim dia 24 de juliol parlarem sobre aquestes explosions emocionals i sobretot de com gestionar-les.


  • Donarem eines i recursos que tant necessitem per acompanyar-los durant les catarsis.

  • Explicarem què els hi passa i el perquè.

  • Dedicarem la sessió a intervenir des de l'educació positiva i respectuosa.


Ens provoquen? Ho fan expressament? Sempre és cap als dos anys? Ens desafia per posar-nos al límit?


Respondrem aquestes preguntes i donarem eines per gestionar-ho. Només introduint petits canvis notarem la diferència.


  • Dia i hora: dimecres 24 de juliol de 2024 a les 15:00 h

  • Durada: Aproximadament 1:30h

  • Lloc: Format Online via Zoom.

  • Preu: 29€ (-10% de descompte abans del 21 de juliol)Sobre la dinamitzadora

Anna Petit

Hola, sóc l’Anna i crec que els infants són un tresor i se’ls ha de tractar i cuidar amb respecte i amor.

Sóc mestra, educadora infantil i certificada en disciplina positiva i mare de dues criatures.
Em passaria hores observant els infants jugar, m’encanta veure com fan els seus propis descobriments i com mica en mica van evolucionant.

El joc és per ells i elles, una font de plaer i d’aprenentatge i la nostra tasca és acompanyar-los en les diferents etapes.

Et proposo un viatge per les diferents edats de la primera infància i així començar a tenir
coneixements per identificar en quina fase es troba la teva criatura i què pots fer per motivar i potenciar totes les seves capacitats.

Anna Petit
bottom of page