top of page

Sessió online - Com triar una escola per a la meva criatura

Sobre el taller:

Sou moltes les famílies que us heu descarregat la Guia de Portes Obertes de les escoles de Terrassa pel curs 2024-2025 i també sou moltes les famílies les que ens heu demanat la sessió informativa sobre com triar escola en versió online....

Així que aquí estem per informar-vos de que el pròxim 14 de febrer a les 17:30 h us oferim la sessió en format online per a que ens pogueu escoltar des de qualsevol lloc 😁


La decisió sobre on educar les nostres criatures no només afecta el seu present, sinó també el seu futur. És un pas crucial que implica tenir en compte una sèrie de factors per assegurar-nos que l'experiència educativa sigui enriquidora, segura i adaptada a les necessitats individuals dels nostres mandunguis.


En aquesta sessió explorarem les diferents consideracions que els pares i mares han de tenir en compte en el procés de selecció de l'escola ideal: Des de les filosofies educatives fins a les instal·lacions i la cultura escolar, analitzarem com prendre decisions informades que reflecteixin els valors i les metes que teniu per als vostres fills i filles.


Recordem que aquesta elecció no és només sobre l'educació acadèmica, sinó també sobre el desenvolupament emocional, social i personal dels nostres tresorets.


Us donarem consells pràctics, recursos útils i històries inspiradores que us ajudaran a navegar amb èxit en aquesta important decisió.Sobre la dinamitzadora

Anna Petit

Hola, sóc l’Anna i crec que els infants són un tresor i se’ls ha de tractar i cuidar amb respecte i amor.

Sóc mestra, educadora infantil i certificada en disciplina positiva i mare de dues criatures.
Em passaria hores observant els infants jugar, m’encanta veure com fan els seus propis descobriments i com mica en mica van evolucionant.

El joc és per ells i elles, una font de plaer i d’aprenentatge i la nostra tasca és acompanyar-los en les diferents etapes.

Et proposo un viatge per les diferents edats de la primera infància i així començar a tenir
coneixements per identificar en quina fase es troba la teva criatura i què pots fer per motivar i potenciar totes les seves capacitats.

Anna Petit
bottom of page