top of page

Sessions de Tai Txi

Sobre el taller:

Deconnectar per tornar a connectar.

En aquestes sessions setmanals, us convidem a desconnectar de la rutina diària i recarregar energies amb les nostres sessions setmanals d'Tai Txi a Terrassa.


És més que una simple experiència d'exercici físic; és un oasi per a mares i pares, una pausa ben merescuda dedicada a la desconnexió i a l'equilibri integral.


Mitjançant el Txi-Kun, explorarem una varietat d'exercicis de relaxació i respiració que abasten cos i ment. Aquest art marcial xinès, el Tai Txi, és una pràctica que va més enllà dels moviments circulars i lents; és una oportunitat per millorar l'estat d'ànim, potenciar la concentració i incrementar l'energia vital. Aquesta sessió també incorporarà el Txi-Kun, proporcionant una experiència completa per a la ment i el cos.


Uneteix-te a nosaltres per aquests tallers especials per a pares i mares, dissenyats per oferir-te no només una pausa activa, sinó també eines pràctiques per a la vida quotidiana. Descobreix com la pràctica regular del Tai Txi pot enriquir la teva vida, millorar la teva capacitat de relaxació i potenciar la teva energia vital.


No deixis passar aquesta oportunitat de cuidar-te a tu mateix/a mentre aprens a integrar aquesta antiga pràctica xinesa a la teva vida moderna. Uneix-te a nosaltres a L'Escoleta Terrassa per a una experiència transformadora de Tai Txi i desconnexió.


T'hi esperem!
Sobre la dinamitzadora

Albert Petit

L'Albert Petit és mestre de Tai-Txí i Txí-Kung amb més de 15 anys d'experiència en aquest art d'origen xinès. Ha treballat a Nanüts i ha impartit classes a moltes persones, inclosses embarassades. Actualment també col·labora amb el Centre Excursionista de Terrassa.

Albert Petit
bottom of page